Valsgeld detectieapparatuurWij bieden u hier een aantal typen valsgeld detectie systemen aan, enerzijds de professionele lijn van Safescan valsgeld
detectieapparatuur en anderzijds nog een aantal in Nederland populaire modellen.


Onlangs is de Nederlandsche Bank begonnen met het testen van valsgelddetectiesystemen, in deze test zijn enkel de apparaten
opgenomen die met een signaal aangeven of het biljet vals is. Bij deze systemen bepaalt het apparaat of het geld vals is.

 

Safescan 85 - Mobiele valsgelddetector

De Safescan 85 is ontworpen voor het onderweg controleren van bankbiljetten. Deze geld tester op zakformaat werkt op batterijen en is uitgerust met een drievoudige valsgelddetectie voor eurobiljetten.

 
Voer een eurobiljet in en de LED indicator en een geluidssignaal laten u onmiddellijk weten of het biljet echt of vals is. Deze valsgelddetector is 100% getest door De Nederlandsche Bank (ECB) en wordt geleverd met een PC interface voor toekomstige software updates en een aparte netspanning adapter. 3-voudige valsgelddetectie: magnetische inkt, metaaldraad en infrarood.


€ 99,-
Mobiele geldscanner safescan 85

Smartscanner - Toonbankmodel valsgelddetector

Compact model, geschikt voor Euro's. Eurobiljetten testen op echtheid kan tegenwoordig ook automatisch. De Smartscanner werkt snel en eenvoudig. Het apparaat is uitgerust met 4-voudige detectie en biedt zekerheid binnen een seconde.


Is een biljet niet in orde dan klinkt een signaal en verschijnt er een errorcode in het display. Valse biljetten gaan voortaan uw deur voorbij! Met 100% zekerheid. Getest door De Nederlandsche Bank, het apparaat herkende 100% van de geteste valse biljetten. 4-voudige detectie: UV, magnetisch, metaaldraad en infrarood.


€ 109,-
Smartscanner valsgelddetector

Safescan 200 - Valsgelddetector voor vreemde valuta

Voor Euro, US$, Zwitserse franc, Britse pond en andere valuta.

De ingebouwde oplaadbare accu en het compacte ontwerp maken de Safescan 200 uitermate geschikt voor mobiel gebruik. Maar ook op de toonbank misstaat dit fraai vormgegeven apparaat niet door gebruik te maken van de meegeleverde
adapter.

Zowel Euro's, US dollars, Zwitserse francs als Britse ponden kunnen worden getest. Het display geeft de waarde van elk gecontroleerd biljet aan. Met de ingebouwde PC-interface kan het apparaat eenvoudig van nieuwe software worden voorzien. Ook de Safescan 200 is getest door De Nederlandsche Bank en herkende 100% van de valse biljetten.


€ 199,-


Heeft u een vraag of wilt u een gratis catalogus ontvangen? Vul het reactieformulier in of bel ons! Wij zitten voor u klaar. Onze adres- en telefoongegevens vind u hier.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 19% BTW.

Alle rechten voorbehouden 2009 Vof. Schreuder