Kassalades en geldlades

Als u op zoek bent naar professionele geldlades en kassalades dan verwijzen wij u graag naar onze website van kassacentrum:

Klik hier voor de kassalade website

Wij bieden daar meer dan 40 modellen aan, vrijwel alle modellen zijn altijd snel leverbaar uit voorraad vanuit het centraal magazijn.

Op deze lades kunnen we vele verschillende interfaces plaatsen, handmatige geldlades, kassalades met Epson star interface, maar ook een serieele verbinding en USB verbinding met drivers voor Windows zijn beschikbaar.

De meeste kassasystemen gebruiken de Epson star interface om de lade te openen, maar sommige lades doen dat niet, let dan altijd zeer goed op of het een 12 of 24 volt aansluiting is en geef dat goed door bij uw bestelling. De verkoop gaat er vanuit dat als u een lade besteld vanuit de site u daarmee een Epson star interface bedoeld tenzij anders vermeld.

Over het algemeen hebben we hier geen problemen mee maar het is wel
eens voorgekomen dat lades op een verkeerde aansluiting geplaatst
werden en dat er serieele poorten op de kassa opgeblazen werden waarna die niet meer werkten. Dat willen wij graag voorkomen, vraag bij twijfel als uw aansluiting niet een Epson star interface is altijd aan onze medewerkers of uw keus de juiste lade is voor uw systeem.

Wij gebruiken voor onze kassa lades sterke materialen, geen "chinees waaibomenstaal" zoals we dat wel is gekscherend noemen maar kwaliteitsprodukten die lang mee zullen gaan en heel erg lang soepel zullen openen en sluiten. Wij geloven dat dit een vereiste is op een werkplek waar er de gehele dag mee gewerkt gaat worden.
 
Alle rechten voorbehouden 2009 Vof. Schreuder