Kantoormeubilair


Al meer als dertig jaar verkopen wij ook kantoormeubilair. Voorheen via de grote fabrieken in Europa via de Nederlandse importeurs.
Inmiddels hebben wij een eigen import van een complete lijn kantoormeubilair, bureaubladen in elke vorm denkbaar en onderstellen van
zeer hoge kwaliteit.

Dit was niet gemakkelijk maar we hebben er mee bereikt dat we u een hoge kwaliteit meubilair kunnen leveren tegen de beste prijs. Vrijwel altijd winnen wij het van de offertes van onze concurrent, doordat we zelf importeren kunnen we veel en snel.

Ons unieke, eenvoudige systeem van monteren zorgt er voor dat wij zeer snel en zeer grote aantallen werkplekken kunnen opbouwen en opleveren.

Door onze standaard set onderstellen en bij-meubilair te combineren met onze bladen op maat maakt dat we vrijwel elke wens op bureaugebied kunnen vervullen, bedenkt u het maar, of laat ons geheel vrijblijvend een voorstel doen.

Wij gebruiken op onze bladen enkel HPL toplagen, gegarandeerd hoge kwaliteit en vele jaren een slijtvast resultaat.
 

Dit in tegenstelling tot de veel in de markt aangeboden melamine bladen die veel te snel krassen en slijten.

Gebruik onze combinatie van kennis van de handel, onze vrijwel niet te overtreffen inkoopkanalen en onze gedrevenheid en technische mogelijkheden om te komen tot een voordelig, snel en prima ogend resultaat.

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder met het plannen en optimaal indelen van uw meubilair. Wij houden rekening voor u
met op het oog eenvoudige zaken, bijvoorbeeld de plaatsing zodat dat uw personeel niet de gehele dag in de zon kijkt is wel een zaak om
mee rekening te houden. Het is zo vervelend als u net ingericht bent en de mensen kunnen niet prettig werken. Wij hebben de expertise
om uw ruimte optimaal te benutten en een zo prettig mogelijk werkklimaat te realiseren.

Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten:


Heeft u een vraag of wilt u een gratis catalogus ontvangen? Vul het reactieformulier in of bel ons! Wij zitten voor u klaar. Onze adres- en telefoongegevens vind u hier.

Alle rechten voorbehouden 2009 Vof. Schreuder